Jelpparit

Jelpparit ovat pienyrittäjiä, joiden työtilanne on nyt huono.
He ovat halukkaita tekemään muitakin kuin oman alansa töitä. Esimerkiksi monella muusikolla on valtavasti erilaista taustaosaamista, jota voimme nyt Jelppareiden kautta tarjota eteenpäin. 

Jos siis tarvitsette apua vaikkapa varasto- rakennus- kuljetus- tai siivoustöihin, ole rohkeasti meihin yhteydessä. Laitetaan viestiä Jelppareille ja lähdetään porukalla jelppimään, että pääsemme yhdessä yli tästä ikävästä ajasta!

Näin se toimii: 

1) Yrityksessänne ilmenee tarve apukäsille

2) Tilaat Jelpparin kertomalla mm. minkälainen tehtävä on kyseessä ja paljonko olette valmiita tehtävän suorittamisesta maksamaan.

3) Työhuone välittää ilmoittamanne tehtävän Jelppareille jonka jälkeen vapaana oleva Jelppari kuittaa tehtävän vastaanotetuksi. Tämän jälkeen hän on tilaajaan yhteydessä ja sopii tarkemmin kuinka asioiden kanssa edetään.

4) Kun sovittu tehtävä on suoritettu, Jelppari-pienyrittäjä laskuttaa suoraan tehtävän tilannutta yritystä sovitun hinnan- ja maksuehdon mukaisesti. 

VAIN!

39€

+ alv

Haluatko liittyä Jelppari-pienyrittäjäksi?

Klikkaa kuvaketta, niin pääset täyttämään hakulomakkeen!

Kuva3.png

Jelppari-yhteistyökumppanit:

Jelppari-yhteistyökumppanit tarjoavat Jelppari-pienyrittäjille mahdollisuuden hankkia tarjoamiaan tuotteita alennettuun hintaan. Haluatko mukaan Jelppari-yhteistyökumppaniksi? Saat meihin yhteyden täältä

Kuva1.jpg
linkedin-logo.png
facebook (1).png
instagram (1).png
youtube-logotype.png
twitter (1).png

Työhuone - Näkyvyyttä rekrytoinnilla!